Frost

Det blir inte tätare med inlägg än såhär verkar det som. Jag har helt enkelt för lite inspiration och energi just nu, det blir säkert bättre sen. 
 
 
Det är jäkligt kallt ute, termometern visar -12 och det känns som -20. Sitter inne och försöker att komma på någon superbra present till min man som snart fyller år. Det går inte jättebra direkt, män är så svåra att köpa åt! Det är alltid bättre att lägga skulden för idétorka på någon annan, det är väl inte mitt fel att han är så svår. 
 
Det löser sig säkert, sonen tyckte att jag skulle rita något. Tyvärr är jag riktigt dålig på att rita men det har inte det lilla livet upptäckt än. Det kommer, det kommer. 

Återgång

Imorgon börjar jag om att jobba efter att ha varit ledig en månad. Jag ska dessutom jobba natt, det är tre och ett halvt år sedan sist. Lite nervös över att orka men jag får väl be kollegorna peta på mig med välvässade pennor med jämna mellanrum. 
 
Nu laddar jag för vår, är jäkla less på denna vinter att jag snart emigrerar. Har aldrig gillat vintern men denna är den värsta någonsin. Det aldrig känts så mörkt, trist, instängt och ändlöst. Vissa omständigheter har förvärrat denna redan så träliga årstid.  Därför struntar jag i att det är några månader kvar. Jag planerar för sommarens odlingar redan nu så snart kan jakten på frön börja. Längtar så till när allt börjar växa. 

2014

Nu är det nytt år och vi har lämnat 2013 bakom oss. För vår familj ett bra år. Sonen vill inte att det ska vara något nytt år, han vill ha samma hela tiden. Nu får vi hoppas att detta år blir lika bra och att 2013 inte var något slags rekord. 
 
Visst har det hänt jobbiga saker även detta år. Sommaren var så bra att hösten och vintern blev än mer outhärdlig. Sjukdomar och sjukskrivning. En olycka för några veckor sedan väckte många minnen från min ungdom till liv på gott och ont. Men på det stora hela har vi haft det väldigt bra.
 
Mina önskemål och förhoppningar på det nya året är att vi får vara friska och hela, att solen ska lysa och att skörden av jorgubbar slår nytt rekord. 
 
God fortsättning!

RSS 2.0