Frostplugg

Nej, jag visste inte heller vad en frostplugg var för något för en vecka sedan, men det vet jag nu. Men hjälp av Youtube och maken har jag dessutom bytt en sådan idag. 
 
 
Tanken var att man ska pilla i en kant och att den då ska vända sig utåt, så gick det ju inte riktigt till. Jag pillade lite med en kniv och den var så kexig att det gick upp ett stort hål som glykogen forsade ut genom. Jaja det gick det också, sen var det bara att ta en tång och dra ur resten. 
 
 
Sen var det bara att spola ur den och knacka dit en ny. Vi tog hjälp av en hylsa och en hammare, gick mycket bra men det var lite nervöst att slå så maken fick göra det. Om det hade blivit en spricka i blocket hade det ju varit hans fel, och då hade ju han fått fixa det haha!
 
 
Nypluggad
 
 Vi passade även på att flytta fram sätet längst fram då jag är lite olång. Efter detta firade vi med att köra med båda traktorerna med alla barn med oss några varv på ängen, stort nöje för samtliga. 

Gårdagens shopping

Igår gjorde vi en helt vettig investering, en egen traktor till mig! Valet föll för länge sedan på en BM teddy och nu hittade vi ett bra objekt. 
 
 
Vad jag ska ha den till är ju inte så noga, den är ju så rackarns fin och kul att köra. Planen är att köpa en såmaskin och ta över vissa arbetsmoment som tidigare var tilldelade Ferguson. Maken ställer sig tveksam till det senare men snäll som han är så blir det nog så. En extra eloge till lille maken som stöttar mina galna idéer och hjälper till att göra verklighet av dem.
 
 
Som han brukar säga "en nöjd fru, en nöjd familj".
 
Såhär lycklig blir man av att köra en Teddy, alla borde få prova. För övrigt är dagens outfit mammas gamla gravidklänning från när hon väntade mig, jag är dock helt obefuktad för tillfället.
 
 
Glida runt på muskedundret i solskenet står högt på "sommarens bästa ögonblick- listan".

Omladdad kanon

Idag har vi för första och förmodligen sista gången för i sommar varit på Byske havsbad. Skandal! Hela året har man längtat efter att få vara på stranden, lite snopet att det bara blev en enda visit då. Jaja vi tryckte in så mycket strandliv vi bara orkade, till och med jag badade.
 
 
Okej inte världens bästa bildbevis men jag låg faktiskt ner i vattnet också. Bebisen badade också, för henne var det första gången i havet. Temperaturen tycktes inte beröra henne alls, inte ens efteråt. 
 
Vi återupplivade även förra sommarens "kanonbild". Nu var dock kanonen utrustad med något mycket sötare. 
 
 
Då är det bara att börja längta efter nästa sommar då. Makens semester är snart över, men vi hoppas att vädret håller i sig iallafall några dagar! 

RSS 2.0