Stig eller Orla

En sån här otroligt grå vardag känns det som att vi gjort ett för mesigt val av tapet till köket. På ett sätt är det väl bra då att vi inte ens fått offerten ännu, å andra sidan känns det som att vi aldrig blir riktigt säkra på valet av tapet. Det är ju trots att en av de större frågorna i livet, i likhet med "Vad är meningen med livet?" "Finns det liv i rymden?" och "Vågar jag permanenta håret?". 
 
 
Grått, lite blött, men ingen snö! 
 
Vi har aldrig ångrat våra lite djärva tapetval så varför ska vi fega i det rum vi är i mest? Vi gillar väldigt mycket den vi har nere i gästrummet/kontoret:
 
 
Vi har en blå/gröna, men den finns även i gul/rosa, man blir då glad av den.
 
 
Det är dessutom väldigt liten tapetyta så den blir nog inte för överväldigande (allt är relativt, i källaren har vi den på alla väggar.) Det som talar emot den är att jag helst vill ha någon blå nyans med. 
 
 
Då har vi ju Stig Lindberg. Vi har redan två tapeter ritade av honom i huset så då följer vi ett tema. Möjligen att denna också blir lite för lite på något vis.
 
 
Detta är makens favorit och kanske min också. Men som med alla stora frågor finns det inga definitiva svar (än) så vi får ta det som känns rätt för stunden när det är dags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0